SOS kinderen en emoties

Susan van Asten is coach, trainer én eigenaar van SOS kinderen en emoties. Haar zelf ontwikkelde online programma’s, workshops en trainingen over dit onderwerp zijn een groot succes. Ze leert ouders, opvoeders en professionals omgaan met én reageren op emoties van kinderen.

Task

Geef het merk de professionaliteit en betrouwbaarheid mee die van een opleider verwacht wordt.

  • Huisstijl

    Visuele identiteit, Illustraties

  • Professionele website

    Blog, Contactformulier, Agenda

  • Grafisch design

    Werkboeken, Readers, E-books

VERTROUWEN

De professionaliteit
en betrouwbaarheid die
van een opleider verwacht wordt.

Daar waar Susan eerst ouders en opvoeders individueel coachte, maakte zij in een aantal jaren geleden de omslag naar het begeleiden van groepen professionals. Inmiddels doet ze dat niet meer alleen. Sinds de samenwerking met Better Things Ahead verzorgt een team van – toen negen en nu zelfs zestien – vakkundige trainers trainingen door het hele land. We wilden het merk de professionaliteit en betrouwbaarheid meegeven die van een opleider verwacht wordt. Met succes! Ook bedrijven, organisaties en instellingen vragen Susan om hun medewerkers te leren en inspireren over kinderen en emoties.

ILLUSTRATIES

Twee figuren
die opgroeien van
baby naar peuter.

Tijdens een creatieve brainstorm bedachten Susan en Better Things Ahead dat er twee figuren, die opgroeien van baby naar puber, een belangrijke rol zouden spelen in het merk. Doordat het weer als metafoor voor emoties gebruikt wordt binnen de workshops en trainingen, bedachten we Storm en Sol. Een ondeugende, roodharige jongen en een pittig, gevoelig donkerkleurig meisje. Illustrator Carina Focke bracht ze tot leven. En zo werd SOS geboren. Storm Of Sol. Boos of blij. Alle emoties horen erbij en mogen er zijn.

ILLUSTRATIES

Een overzicht van
gecertificeerde aanbieders
van de methodiek.

De website geeft naast informatie over de trainingen ook de aanbieders van SOS kinderen & emoties een plekje. In een handig overzicht, per provincie, wordt aangeduid welke aanbieder in welke leeftijdscategorie gespecialiseerd is. Bij hen kunnen de gecertifieerde workshops (voor ouders) gevolgd worden. De workshops worden aangekondigd in de agenda, waarmee de aanbieders van het bereik van SOS kinderen en & emoties profiteren.

Samen met Better Things Ahead heb ik SOS kinderen en emoties neergezet. Een brand waar ik heel trots op ben en super toffe reacties op krijg die bevestigen dat het helemaal klopt. En als het klopt, doet het ook je business groeien. Dus ja, het aantal klanten en opdrachten is flink toegenomen waardoor ik inmiddels een team van trainers heb waar ik mee samenwerk en een geregistreerde CRKBO instelling ben. De brand transformatie heeft de kwaliteit van mijn bedrijf in alle opzichten doen toenemen.
Susan van Asten
WERK SAMEN MET ONS

Heb je binnenkort een nieuwe brand design nodig?

Better Things Ahead is een grafisch ontwerpbureau gespecialiseerd in mediavormgeving. Kun jij hulp gebruiken bij je merkpositionering? Wil je een (nieuwe) huisstijl ontwikkelen, een mooie en professionele website laten maken of heb je een idee voor ander grafisch design? Stuur ons  een mailtje  en dan maken we een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Back