Michael Pilarczyk

Fotografie: Youri Claessens

DOEL

Een autoriteit op
het gebied van schildkliergezondheid.

Vera kwam naar Better Things Ahead om Happy Hashimoto verder te professionaliseren met als doel om een autoriteit op het gebied van schildkliergezondheid te worden. Ze wilde de media bereiken om meer bekendheid aan schildklieraandoeningen te geven en huisartsen informeren over haar aanpak die een waardevolle aanvulling vormt op de reguliere zorg.

VISUELE IDENTITEIT

Energiek.
Licht.
Helder.

Wij ontwikkelden een energieke, lichte en heldere visuele identiteit die het standpunt van Vera reflecteert. Omdat de vlinder qua vorm veel gelijkenissen vertoont met de schildklier gebruikten we dit als beeldmerk. Verder creëerden we de Hashimoto Academy, waarin Vera kennis over de werking van het lichaam en de schildklier deelt in lesprogramma’s.

LEVENS VERRIJKEN

The only way to
predict the future
is to create it.

Nu de basis voor het opleidingsinstituut stevig staat, gaat Vera in 2021 actief aan de slag om haar doel te bereiken. Zij is al verschenen in o.a.: Vrouw, Woman’s Health, Margriet en Vriendin. Er staan prachtige initiatieven op stapel die haar aanzien als expert op het gebied van Hashimoto zullen vergroten en waarmee ze mensen met een trage schildklier (weer) happy kan maken.

Slimme vragen, rake opmerkingen en binnen 'no-time' een nieuwe visuele identiteit. Toegerust op groei. Ik had mijn snelle ontwikkeling nooit zonder de strategische inzichten van Better Things Ahead kunnen doormaken.
Vera Kamphorst
BETTER THINGS AHEAD

Werk met ons

Better Things Ahead is een online branding bureau voor coaches en cursus creators met ambitieuze doelen die de lat hoog leggen. Ondernemers die professioneel door willen groeien naar opleidingsinstituut of internationaal bedrijf, terwijl zij mensenlevens verrijken met hun kennis over lichamelijke, mentale, emotionele, spirituele en/ of financiële gezondheid. Ben jij dit?

Back